Previtje elektromotorja

Nudimo previjanje elektromotorjev velikih moči do 500kW.

V našem podjetju nudimo visokokakovostne storitve navijanja elektromotorjev, da vaši motorji delujejo gladko in učinkovito. Naša ekipa usposobljenih tehnikov ima dolgoletne izkušnje z navijanjem električnih motorjev in uporabljamo samo najboljše materiale in tehnike, da zagotovimo, da je vaš motor navit v skladu z najvišjimi standardi.

Če imate električni motor, ki ga je treba naviti, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem se bomo pogovorili o vaših potrebah in vam pripravili ponudbo za naše storitve. Zaupajte nam, da bodo vaši električni motorji delovali nemoteno.

O Procesu

Naše storitve navijanja elektromotorjev vključujejo:

  • Natančno navijanje navitij statorja in rotorja
  • Testiranje in pregledovanje za zagotovitev pravilnega navijanja in delovanja
  • Popravilo  poškodovanih ali okvarjenih navitij

Podobne storitve

Elektromehanika Verbic PopraviloElektromotorja

Popravilo elektromotorja

Popravilo vseh vrst elektomorjev, enosermnih, asinhronskih…

Prodaja elektromotorjev

Prodaja elektromotorjev

Prodajamo nove kot tudi obnovljenje elektromotorje različnih vrst.

Rezervni deli za elektromotorje

Rezervni deli

Na zalogi imamo več vrst rezervnih delov za elektromotorje in črpalke.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tukaj najdete največkrat zastavljena vprašanja, če tukaj ne najdete odgovora pa kliknite spodnji gumb in nas pokličite.

Kaj je previtje elektromotorja?

Previtjeelektričnega motorja je postopek ustvarjanja navitij ali žičnih tuljav, ki se uporabljajo v električnih motorjih. Navitja so običajno nameščena na statorju, mirujočem delu motorja, in so razporejena v posebnem vzorcu, da ustvarijo močno, enakomerno magnetno polje. Ko tok teče skozi navitja, ustvari magnetno polje, ki sodeluje s poljem rotorja, zaradi česar se rotor vrti.

Zakaj je navijanje elektromotorja pomembno?

Navitja v elektromotorju so ključni del motorja, saj so odgovorna za ustvarjanje magnetnega polja, ki poganja rotor. Pravilno navita navitja zagotavljajo zanesljivo in učinkovito delovanje motorja.

Kaj obsega naša storitev previtja elektromotorja?

Naše storitve navijanja električnih motorjev vključujejo natančno navijanje navitij statorja in rotorja, testiranje in pregledovanje za zagotovitev pravilnega navijanja in delovanja, popravilo in previjanje poškodovanih ali okvarjenih navitij.

Ali lahko popravite poškodovana ali okvarjena navitja?

Da, nudimo storitve popravila in previjanja poškodovanih ali okvarjenih navitij. Naša ekipa usposobljenih tehnikov ima izkušnje s popravili najrazličnejših električnih motorjev in uporabljamo samo najboljša orodja in tehnike, da zagotovimo, da je vaš motor popravljen v skladu z najvišjimi standardi.

Ali lahko zagotovite rešitve za navijanje po meri?

Da, ponujamo rešitve za navijanje po meri za edinstvene in specializirane elektromotorje. Naša ekipa strokovnjakov lahko sodeluje z vami pri oblikovanju in izdelavi navitij, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam in zahtevam.