Popravilo

črpalk

Nudimo popravilo in servis vseh vrst črpalk.

Nudimo popravilo in servis vseh vrst črpalk

Potopne črpalke

Popravilo potopnih črpalk

Oljne vakumske črpalke

vakuumske črpalke

Tlačnih kanalizacijskih črpalk

vakuumske črpalke

Vodne črpalke

 

 

Popravilo črpalk

Bazenske črpalke

Popravilo bazenskih črpalk

Če vaša črpalka ne deluje dovolj dobro, naj vam pomagajo strokovnjaki podjetja Elektromehanika Verbič. Imamo bogate izkušnje s popravili vseh vrst črpalk, od majhnih črpalk do velikih industrijskih črpalk. Nudimo prav tako remont bazenskih črpalk in popravilo na terenu.

Naša ekipa certificiranih tehnikov bo diagnosticirala težavo z vašo črpalko in pripravila obsežen načrt popravila, da bo spet nemoteno delovala. Uporabljamo samo nadomestne dele najvišje kakovosti, naša popravila pa so podprta s celovito garancijo.

Proizvajalci črpalk

O Procesu

  • Diagnosticiranje težave: Prvi korak v postopku popravila je diagnosticiranje težave ali težav z elektromotorno črpalko. To lahko vključuje vizualni pregled in testiranje črpalke, da se odkrijejo morebitne okvare ali težave.
  • Izvedba popravila: Po potrditvi načrta popravila bo naša ekipa certificiranih tehnikov začela s popravilom. To lahko vključuje zamenjavo obrabljenih ali poškodovanih delov, čiščenje in mazanje črpalke ali druga potrebna popravila.
  • Testiranje črpalke: Po končanem popravilu bomo črpalko testirali, da se prepričamo o njenem pravilnem delovanju. Če se ugotovijo dodatne težave, bomo izvedli vsa potrebna dodatna popravila.
  • Zagotavljanje garancije: V podjetju Elektromehanika Verbič stojimo za svojim delom in nudimo celovito garancijo za vse naše storitve popravil. To zagotavlja brezskrbnost in zagotavlja, da bo vaša črpalka zanesljivo delovala še leta.

Podobne storitve

Elektromehanika Verbic Rabjeni Elektromotorji

Previtje elektromotorja

Previtje vseh vrst elektomorjev, enosermnih, asinhronskih…

Prodaja elektromotorjev

Prodaja elektromotorjev

Prodajamo nove kot tudi obnovljenje elektromotorje različnih vrst.

Rezervni deli za elektromotorje

Rezervni deli

Na zalogi imamo več vrst rezervnih delov za elektromotorje in črpalke.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tukaj najdete največkrat zastavljena vprašanja, če tukaj ne najdete odgovora pa kliknite spodnji gumb in nas pokličite.

Kaj je popravilo elektromotorne črpalke?

Popravilo elektromotornih črpalk je postopek diagnosticiranja in odpravljanja težav z elektromotornimi črpalkami. To lahko vključuje zamenjavo delov, čiščenje in mazanje črpalke ali druga popravila za ponovno vzpostavitev pravilnega delovanja črpalke.

Katere vrste elektromotornih črpalk lahko popravite?

Naš servis za popravilo elektromotornih črpalk lahko opravi široko paleto črpalk, vključno s črpalkami za izmenični in enosmerni tok, enofaznimi in trifaznimi črpalkami ter nizko in visokonapetostnimi črpalkami.

Kakšen je postopek popravila elektromotorne črpalke?

Postopek popravila črpalke z elektromotorjem se običajno začne s temeljito diagnostično oceno, da se ugotovi specifična težava ali težave s črpalko. Ko bo težava ugotovljena, bo naša ekipa razvila načrt popravila in podala oceno stroškov popravila. Ko so popravila zaključena, bo črpalka testirana, da se zagotovi pravilno delovanje.

Koliko časa traja popravilo elektromotorne črpalke?

Čas, potreben za popravilo elektromotorne črpalke, se lahko razlikuje glede na posebne težave s črpalko in zahtevnost popravila. Na splošno je večino popravil mogoče opraviti v nekaj dneh do enem tednu, v nekaterih primerih pa lahko traja dlje.

Ali nudite garancijo za svoja popravila?

Da, nudimo garancijo za vsa naša popravila. Posebni pogoji garancije se razlikujejo glede na vrsto opravljenega popravila in določeno črpalko, ki jo popravljate. Prosimo, kontaktirajte nas za več informacij o garanciji za določeno popravilo.