Popravilo

električnih generatorjev

Nudimo popravilo različnih vrst električnih genratorjev in kompresorjev.

Električni generatorji so naprave, ki pretvarjajo mehansko energijo v električno energijo. Načeloma delujejo tako, da se njihov rotor, ki je narejen iz magnetov, vrti v polju navitij statora, ki je narejen iz navojev. Ko rotor vrtimo, se magneti premikajo skozi polje navitij in ustvarjajo električni tok.

Električni generatorji se lahko razlikujejo po velikosti, moči in načinu delovanja, vendar načelno delujejo na enak način. Uporabljajo se lahko za proizvodnjo električne energije v elektrarnah ali pa so lahko manjši in se uporabljajo za proizvodnjo električne energije za osebno uporabo, na primer za polnjenje baterij za prenosne naprave ali za napajanje majhnih električnih naprav.

O Procesu

  • Določitev vzroka za okvaro generatorja. To lahko vključuje pregled zunanjih delov, testiranje napetosti in toka, in pregled notranjih delov, kot so rotirajoči elementi in stikala.

  • Čiščenje in odstranjevanje odpadkov iz generatorja. To lahko vključuje čiščenje zračnega filtra in drugih delov, ki so se lahko zamašili s prahom in umazanijo.

  • Zamenjava poškodovanih delov. Če so potrebni novi deli, bo treba poiskati ustrezne nadomestke in jih namestiti v generator.

  • Preizkušanje delovanja generatorja. Ko so vsi deli nameščeni in namestjeni, je treba generator preizkusiti, da se prepričamo, da deluje pravilno.

  • Dokumentiranje popravila in vzdrževanja. Zabeležiti je treba vse opravljene naloge in namestjene dele, da se lahko sledi vsem popravkom in vzdrževalnim delom na generatorju.

Podobne storitve

Elektromehanika Verbic Rabjeni Elektromotorji

Previtje elektromotorja

Previtje vseh vrst elektomorjev, enosermnih, asinhronskih…

Prodaja elektromotorjev

Prodaja elektromotorjev

Prodajamo nove kot tudi obnovljenje elektromotorje različnih vrst.

Rezervni deli za elektromotorje

Rezervni deli

Na zalogi imamo več vrst rezervnih delov za elektromotorje in črpalke.