Kontakt

Kontaktirajte nas preko telefonske številke, elektronske pošte ali pa preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Kontaktne informacije

Naša delavnica

Kamniška cesta 1, 1230 Domžale.

}

Odpiralni čas

Pon-Pet: 8:00 – 15:00
Vikendi in prazniki: Zaprto

v

Kontaktne informacije

Kontaktni obrazec

Zakaj je navijanje elektromotorja pomembno?

Navitja v elektromotorju so ključni del motorja, saj so odgovorna za ustvarjanje magnetnega polja, ki poganja rotor. Pravilno navita navitja zagotavljajo zanesljivo in učinkovito delovanje motorja.

Ali lahko popravite poškodovana ali okvarjena navitja?

Da, nudimo storitve popravila in previjanja poškodovanih ali okvarjenih navitij. Naša ekipa usposobljenih tehnikov ima izkušnje s popravili najrazličnejših električnih motorjev in uporabljamo samo najboljša orodja in tehnike, da zagotovimo, da je vaš motor popravljen v skladu z najvišjimi standardi.

Kaj obsega naša storitev previtja elektromotorja?

Naše storitve navijanja električnih motorjev vključujejo natančno navijanje navitij statorja in rotorja, testiranje in pregledovanje za zagotovitev pravilnega navijanja in delovanja, popravilo in previjanje poškodovanih ali okvarjenih navitij.

Katere vrste elektromotornih črpalk lahko popravite?

Naš servis za popravilo elektromotornih črpalk lahko opravi široko paleto črpalk, vključno s črpalkami za izmenični in enosmerni tok, enofaznimi in trifaznimi črpalkami ter nizko in visokonapetostnimi črpalkami.

Kakšen je postopek odkupa elektromotorjev?

Postopek odkupa elektromotorjev je preprost in priročen. Lahko nas kontaktirate, da se dogovorimo za prevzem vaših elektromotorjev, ali pa jih pripeljete v enega od naših odkupnih centrov. Nato bomo ocenili stanje vaših elektromotorjev in podali ponudbo za odkup. Če sprejmete ponudbo, vam bomo za vaše elektromotorje izplačali gotovino ali druge oblike nadomestila.