Odkup

elektromotorjev

Odkupujemo vse vrste rabljenih elektromotorjev, tako pokvarjenih kot delujočih.

Želite prodati svoje stare ali pokvarjene elektromotorje? Smo vodilni ponudnik storitev odkupa elektromotorjev in ponujamo najboljše odkupne cene za vaše rabljene elektromotorje.

Naša ekipa ima izkušnje z rokovanjem in obdelavo vseh vrst elektromotorjev, od majhnih stanovanjskih motorjev do velikih industrijskih motorjev. Postopek odkupa naredimo preprost in udoben, saj so na voljo storitve prevzema za velike količine elektromotorjev.

Podobne storitve

Elektromehanika Verbic Rabjeni Elektromotorji

Previtje elektromotorja

Previtje vseh vrst elektomorjev, enosermnih, asinhronskih…

Prodaja elektromotorjev

Prodaja elektromotorjev

Prodajamo nove kot tudi obnovljenje elektromotorje različnih vrst.

Rezervni deli za elektromotorje

Rezervni deli

Na zalogi imamo več vrst rezervnih delov za elektromotorje in črpalke.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tukaj najdete največkrat zastavljena vprašanja, če tukaj ne najdete odgovora pa kliknite spodnji gumb in nas pokličite.

Kaj je odkup elektromotorja?

Odkup elektromotorjev je postopek prodaje ali recikliranja starih ali pokvarjenih elektromotorjev. To lahko vključuje majhne stanovanjske motorje, pa tudi velike industrijske motorje.

Katere vrste elektromotorjev sprejemate v odkup?

V odkup sprejemamo široko paleto elektromotorjev, vključno z motorji na izmenični in enosmerni tok, enofaznimi in trifaznimi ter nizko in visokonapetostnimi motorji.

Kakšen je postopek odkupa elektromotorjev?

Postopek odkupa elektromotorjev je preprost in priročen. Lahko nas kontaktirate, da se dogovorimo za prevzem vaših elektromotorjev, ali pa jih pripeljete v enega od naših odkupnih centrov. Nato bomo ocenili stanje vaših elektromotorjev in podali ponudbo za odkup. Če sprejmete ponudbo, vam bomo za vaše elektromotorje izplačali gotovino ali druge oblike nadomestila.

Koliko bom dobil za svoje elektromotorje?

Znesek, ki ga boste prejeli za svoje elektromotorje, se razlikuje glede na stanje in vrsto motorjev. Ponujamo konkurenčne cene in vam bomo ponudili odkupno ponudbo glede na trenutno tržno vrednost vaših elektromotorjev.

Kaj se zgodi z elektromotorji po odkupu?

Po odkupu vaših elektromotorjev jih bomo ustrezno reciklirali in odstranili na okolju prijazen način. To pomaga preprečevati onesnaževanje in varovati okolje.