Obnova elektromotorja

Nudimo celovito obnovo razližnih vrst elektromotorjev, da bodo še naprej brezhibno delovali.

Ste naveličani ukvarjanja z okvarjenim elektromotorjem, ki vas stane časa in denarja? Ne iščite več! Naša izkušena ekipa strokovnjakov za popravilo električnih motorjev lahko v hipu spet zagotovi nemoteno delovanje vašega motorja. Z našo najsodobnejšo opremo in obsežnim znanjem o električnih motorjih lahko diagnosticiramo in odpravimo vsako težavo, ki jo imate. Ne dovolite, da vas pokvarjen motor upočasni – zaupajte strokovnjakom v našem servisu za popravilo elektromotorjev.

Če imate električni motor, ki ga je treba naviti, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem se bomo pogovorili o vaših potrebah in vam pripravili ponudbo za naše storitve. Zaupajte nam, da bodo vaši električni motorji delovali nemoteno.

Proizvajalci elektromotorjev

O Procesu

  • Začetna ocena: Ko k nam pripeljete svoj motor, ga bo naša ekipa skrbno pregledala, da bi diagnosticirala težavo in določila najboljši način ukrepanja za popravilo.
  • Razstavljanje in čiščenje: Ko bomo ugotovili težavo, bomo skrbno razstavili motor in očistili vse njegove sestavne dele, da odstranimo vso umazanijo, ostanke ali druge nečistoče.
  • Zamenjava delov: če je treba kateri koli del zamenjati, bomo uporabili samo dele najvišje kakovosti, da zagotovimo popravilo vašega motorja v skladu z najvišjimi standardi.
  • Ponovna montaža in testiranje: Po opravljenih vseh potrebnih popravilih bomo motor skrbno ponovno sestavili in izvedli temeljito testiranje, da zagotovimo njegovo pravilno delovanje.
  • Končni pregled: Preden vam vrnemo vaš motor, bomo izvedli končni pregled, da se prepričamo, da izpolnjuje vse naše standarde kakovosti.

Podobne storitve

Elektromehanika Verbic Rabjeni Elektromotorji

Previtje elektromotorja

Previtje vseh vrst elektomorjev, enosermnih, asinhronskih…

Prodaja elektromotorjev

Prodaja elektromotorjev

Prodajamo nove kot tudi obnovljenje elektromotorje različnih vrst.

Rezervni deli za elektromotorje

Rezervni deli

Na zalogi imamo več vrst rezervnih delov za elektromotorje in črpalke.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tukaj najdete največkrat zastavljena vprašanja, če tukaj ne najdete odgovora pa kliknite spodnji gumb in nas pokličite.

Kaj je popravilo elektromotorja?

Popravilo elektromotorja je postopek diagnosticiranja in odpravljanja težav z elektromotorji. To lahko vključuje zamenjavo delov, ponovno navijanje motorja ali druga popravila za ponovno vzpostavitev pravilnega delovanja motorja.

Katere vrste elektromotorjev lahko popravite?

Naš servis za popravilo elektromotorjev lahko opravi široko paleto elektromotorjev, vključno z motorji na izmenični in enosmerni tok, enofaznimi in trifaznimi motorji ter nizko in visokonapetostnimi motorji.

Kakšen je postopek popravila elektromotorja?

Postopek popravila elektromotorja se običajno začne s temeljito diagnostično oceno, da se ugotovi specifična težava ali težave z motorjem. Ko bo težava ugotovljena, bo naša ekipa razvila načrt popravila in podala oceno stroškov popravila. Ko so popravila zaključena, bo motor testiran, da se zagotovi pravilno delovanje.

Koliko časa traja popravilo elektromotorja?

Čas, potreben za popravilo elektromotorja, se lahko razlikuje glede na posebne težave z motorjem in zahtevnost popravila. Na splošno je večino popravil mogoče opraviti v nekaj dneh do enem tednu, v nekaterih primerih pa lahko traja dlje.

Ali nudite garancijo za svoja popravila?

Da, nudimo garancijo za vsa naša popravila. Posebni pogoji garancije se razlikujejo glede na vrsto opravljenega popravila in določen motor, ki ga popravljate. Prosimo, kontaktirajte nas za več informacij o garanciji za določeno popravilo.